
Jak należy dbać o urządzenia konwekcyjno-parowe Rational?
Piece konwekcyjno-parowe Rational wykorzystywane są w lokalach gastronomicznych, bez znaczenia czy jest to duży, czy mały lokal. Piece umożliwiają przygotowywanie wielu różnych potraw w tym
Piece konwekcyjno-parowe Rational wykorzystywane są w lokalach gastronomicznych, bez znaczenia czy jest to duży, czy mały lokal. Piece umożliwiają przygotowywanie wielu różnych potraw w tym
Regularny serwis urządzeń gastronomicznych pozwala na wykrycie różnych wad, które mogą przyczynić się do poważnych uszkodzeń i tym samym przestojów w działalności firmy. Sprzęt używany
Autoryzowani serwisanci urządzeń gastronomicznych systematycznie podnoszą wiedzę i uczestniczą w certyfikowanych szkoleniach organizowanych przez producentów. Poza tym dysponują odpowiednimi narzędziami i mają dostęp do oryginalnych
Każdy sprawnie działający punkt gastronomiczny opiera się na działających bez zarzutu urządzeniach, które zapewniają ciągłość pracy i przygotowywania napojów oraz posiłków. Aby urządzenia działały sprawnie,
+48 570 113 681 (biuro i serwis)
+48 531 551 332 (biuro)
+48 42 203 23 76 (fax)
ul. Melisy 8
05-077 Warszawa
M&Marzena Senkalska
ul. Grochowska 333a m 5
03-823 Warszawa
NIP: 952 165 40 80